Szolgáltatások

Színt, szinte mindenre!
Üzletünkben több ezer szín közül válogathat, melyet egyéni igények alapján, a legmodernebb technológiák felhasználásával, helyben keverünk, így garantáltan megtalálja az árnyalatot, amit megálmodott a nappali vagy a konyha falára, otthona homlokzatára, vagy autójára.

Minden, és mindenből elég!
Üzletünk óriási raktárkészlettel rendelkezik, így szinte minden igényt azonnal, várakozás nélkül ki tudunk elégíteni. Ha esetleg önnek mégis különleges ötletei vannak, nem hagyjuk, hogy feledésbe merüljenek. Az évek folyamán felhalmozott kapcsolatok az építőipar szinte minden területére kiterjednek, ezáltal be tudunk szerezni mindent, amire csak szüksége lehet, kezdve az építkezéshez szükséges alapanyagoktól, a felújítás, berendezés során használt dekorációs elemeken át egészen a mindennapi használati eszközökig.

Döntés bárhol, bárkivel!
Hatalmas színválasztékunkat több féle felosztásban, számos variációban megtekintheti üzletünkben, azonban ha a család többi tagjával, otthon szeretne dönteni a nappali színéről, vagy összehasonlítaná a megálmodott árnyalatot a régivel, lehetőséget biztosítunk minősített színkártyák kölcsönzésére.*
*kaució ellenében

Az akadályokat nyugodtan kint hagyhatja!
Bármilyen felületről, anyagról, elképzelésről legyen szó, mi tudunk segíteni. Megbízható és minőségi beszállítóinktól érkező termékeink széles választéka révén nincsenek akadályok, mi megtaláljuk az önnek legmegfelelőbb megoldást.

Csak egy fajta rossz kérdés létezik – a fel nem tett!
Biztosak vagyunk benne, hogy Ön remekül ért valamihez. Azt is gyanítjuk, hogy ahhoz mi nem. Azonban minden ember életében eljön az első építkezés, felújítás, átalakítás ideje, amikor számtalan kérdés vetődik fel. Szeretnénk, ha az évek alatt felhalmozott tapasztalatunkat és tudásunkat Ön kamatoztatná! Titkos praktikák, hasznos felhasználási tanácsok és minden, amire kíváncsi. Évtizedekben mérhető szakmai hátterünk révén számtalan különböző esettel találkoztunk már, így valószínűleg az Ön problémájára is ismerjük a létező megoldásokat, ha pedig valami újjal állít szembe, úgy örülünk a kihívásnak és arra kidolgozunk egy újat, így csak arra a kérdésre nem tudunk válaszolni, amit nem tesz fel.

„Bármilyen színű kocsit le tudunk gyártani, amennyiben az a szín fekete”  /Henry Ford/
Manapság azonban már nem ez a helyzet. Nagyon nem. Ahány márka, annyi paletta és kis túlzással állíthatjuk, hogy nincs két egyforma színű autó. Fordhoz hasonlóan mi is csak egy fajta színt tudunk előállítani: amit Ön szeretne. Zavarba ejtően széles választékunkból márkára szűkítve böngészheti a kívánt árnyalatot, illetve javításokhoz korszerű színkeverő rendszerünknek köszönhetően, színszám adatbázis segítségével, a lehető legpontosabb egyezőséget tudjuk biztosítani.
2016-ban tehát szóljon ez így:
„Bármilyen színt ki tudunk keverni, amennyiben az a szín Önnek tetszik” /Pátyi Festék Üzlet/